Cateva cuvinte despre noi

Servicii profesionale de curatenie

Suntem printre cele mai bune firme de curatenie Bucuresti care ofera calitate in servicii de curatenie si pret cat mai convenabil,fiind recomandati de clienti actuali datorita profesionalismului dar si corectitudinii de care dam dovada si avand zeci de abonati.

Motivul pentru care rezistam de 9 ani pe piata firmelor de curatenie este ca suntem cea mai cautata firma de curatenie si de fiecare data contractantii nostri au fost multumiti si am primit recomandari din partea multor persoane cu care am colaborat, pastrand totodata si contractele anterioare.

Firma de curatenie cu personal tanar si dinamic

Suntem o echipa adevarata, motivata dar si unita avand lideri cu experienta si profesionisti de top.Pregatirea angajatilor este facuta de catre persoane specializate si calificate in servicii de curatenie, dupa orice fel de contract sau operatiune finalizata cu noi se va observa diferenta imediat.

Suntem obisnuiti sa intampinam obstacole in procesul de curatare, si tot felul de provocari pe care nu ezitam sa le infrutam. Recent am adaugat cateva dintre specializarile noastre cum sunt spalat mocheta si spalat perne la domiciliu dar si curatat canapele ca fiind operatiunile prin care noi excelam.

Despre...

Un mediu curat si sanatos trebuie intretinut, iar daca firma noastra de curatenie poate avea grija de acest aspect de ce sa nu incerci?
Lasa curatenia in seama noastra si bucura-te de timpul liber pe care il dedicai curateniei casei.

TIMP LIBER

Petreci ore intregi pentru curatarea si dezinfectarea spatiului casei si ti-ai dori sa poata face cineva toate aceste activitati in locul tau? Firma noastra de curatenie este raspunsul!

PRODUSE PROFESIONALE

Cumperi cele mai bune produse de curatenie din supermarketuri dar totusi nu poti scoate toate petele si mirosurile neplacute? Noi avem cei mai buni furnizori de produse profesionale.

ANGAJATI SPECIALIZATI

Curatenia nu este o joaca sau un simplu loc de munca,de aceea toti angajatii nostri sunt bine instruiti si cu experienta,astfel incat toate serviciile de curatenie sa fie de calitate.

AVANTAJOS SI RAPID

Produsele,angajatii si tehnologia ne ajuta sa realizam serviciile de curatenie intr-un timp mult mai scurt si cu rezultate pe masura cerintelor dumneavoastra.

TEHNOLOGIE PERFORMANTA

Aspiratoarele profesionale si celelalte aparate pentru curatat mochete,curatat saltele si curatat canapele usureaza procesul de curatare si impreuna cu solutiile folosite redau textura si culoarea.

OFERTE SI PROMOTII

Fie ca esti clientul nostru pentru prima data sau ca ai colaborat deja cu noi,avem oferte pentru fiecare serviciu de curatenie si fiecare pretentie.

Echipa noastra

Gabriela Sotirca

Lucrez cu echipa CurateniePro de acum 3 ani si sunt specializata pe curatat canapele si curatat mocheta.

Sofica Sandu

Inconjurata de oameni cu experienta, m-am specializat in curatenie pentru sedii de birouri Bucuresti si curatat mocheta.

Roxana Ivan

Ca si specializare in curatat canapele si curatat fotolii,reusesc sa redau culoarea si textura lucrurilor.

Cristina Ionita

Abilitatile pe care le-am dobandit pe parcurs,m-au ajutat sa ma specializez in curatat saltele si curatat perne.

Alege ce ti se potriveste

CURATENIE GENERALA

Cei mai multi dintre clienti apeleaza la curatenia generala pentru domiciliu si curatenia generala pentru birouri, dorind un serviciu mai complex.

Recomandarea noastra este curatenia generala pentru orice spatiu unde va desfasurati activitatea.

CURATENIE DE INTRETINERE

Dupa efectuarea curateniei generale, curatenia de intretinere mentine un mediu placut si curat pe toata perioada contractuala.

Curatenia de intretinere o puteti alege pentru locuinte,birouri sau spatii comerciale.