Curatare mocheta si covoare

Curatat la domiciliu mocheta si curatat covoare

Pentru curatare mocheta birouri se foloseste un procedeu profesional,fiind rare situatiile cand compozitia materialului(tesatura) nu permite procedeul folosirii aspiratorului injectie-extractie.In acest caz se va trece la procedeul de spalare-curatare cu ajutorul spumei active. De cele mai multe ori clienti apeleaza la firme de curatenie care se ocupa de curatat mocheta la domiciliul clientului,pentru spalat mocheta restaurant sau pentru curatat mochete cluburi.

Spalarea mochetei prin samponare cu ajutorul detergentilor cu spuma activa trebuie facuta periodic pentru a prelungi durata de viata a mochetei si intretinerea acesteia. Curatare mocheta lipita la domiciliu reprezinta o solutie la indemana tuturor clientilor.Pentru a nu provoaca deteriorarea materialului si a ingreuna curatarea acesteia optati macar o data pe luna la acest procedeu.

Avem oferte pentru spalat mocheta restaurant,curatat mochete cluburi la preturi accesibile tuturor clientilor si se vor calcula in functie de suprafata mochetei si de gradul de dificultate,care este dat si de obiectele aflate in spatiul unde aceasta este amplasata. In general clienti cand gasesc pe mocheta sau pe covor guma de mestecat sau orice altceva actioneaza imediat prin diferite solutii pentru a le indeparta, care strica tesatura materialului.

Preturi

Preturile contin TVA, sunt estimative si negociabile in functie de marimea suprafetelor si ritmicitatea lucrarii.Activitatea este supravegheata.

Preturile includ costul echipamentelor de lucru,al uneltelor,masiniariilor performante,solutiilor profesionale de curatare,consumabile,distanta si forta de munca.

CURATARE MOCHETA

Cei mai multi dintre clienti nostri apeleaza la acest serviciu de curatenie pentru curatare mocheta gradinite sau spalat mocheta restaurat.

CURATAT MOCHETA LIPITA

Firma noastra de curatenie reuseste in cele mai multe cazuri sa readuca la viata mocheta indepartand si gumele lipite.

CURATAT MOCHETA PATATA

Curatat mocheta patata de cafea sau vin este cea mai anevoioasa operatiune,iar petele se pot curata in proportie de 95%.

CURATAT COVOARE

Curatat covoare care retin praf,nisip sau par este specializarea serviciilor noastre de curatenie,eliminand substantele straine.

CURATARE COVOARE LANA

Curatat covoare lana printr-un procedeu de samponare injectie-extractie,pentru a ramane uscat si a se mentine calitatea materialului.

CURATAT COVOARE PATATE

Covoarele sunt realizate pe diferite modele care isi pot pierde din frumusete din cauza petelor existente pe material.