Curatat canapele si coltare

Curatat canapele-coltare la domiciliu

Curatat canapele Bucuresti si curatat coltare Bucuresti din material textil la domiciliu in Bucuresti este un procedeu care necesita o tehnologie de ultima generatie pentru spalare canapea, folosind solutii profesionale si utilajele moderne care vor curata in profunzime.

Spalare canapea dar si curatat coltar prin metoda injectie-extractie este una dintre cele mai performante metode folosite pe piata servicilor de curatenie eco-prietenoase in momentul de fata, unde se va executa o actiune de injectare cu apa iar apoi extractand praful si mirosul neplacut, materialul va ramane curat si improspatat.

Curatare canapea din material textil sau spalare canapea din piele,trebuie sa indeplineasca mai multe criterii cum ar fi improspatarea totala a tesaturii iar detergentii folositi de catre noi elibereaza un miros placut aducand materialul la culorile initiale. Nu implica risc de toxicitate sau alergie iar petele canapelei se vor curata in proportie de 95%.

Se va folosi aspiratorul cu injectie-extractie si procedeul care presupune pulverizarea unui amestec de detergent si apa asupra materialului textil al canapelei si extragerea simultana a acestuia de un aspirator profesional cu putere de extractie,astfel ca detergentul sa dizolve murdaria.

Preturi

Preturile contin TVA, sunt estimative si negociabile in functie de marimea suprafetelor si ritmicitatea lucrarii.

Preturile includ costul echipamentelor de lucru,al uneltelor,masiniariilor performante,solutiilor profesionale de curatare,consumabile,distanta si forta de munca.

CURATARE CANAPEA

Canapelele retin des microbi,produsele noastre si aparatura pot reda aspectul initial si pot fi igienizate.

CURATAT COLTARE

Fie ca se afla in bucatarie sau in sufragerie curatarea coltarelor este necesara pentru o locuinta curata.

CURATARE CANAPEA TEXTILA

Materialul textil se deterioreaza in timp,pentru redarea culorilor recomandam curatarea cu aburi.

CURATAT CANAPEA PIELE

Canapelele din piele isi pot pierde adesea calitatea aspectului daca nu se folosesc produse speciale pentru piele.

CURATARE COLTAR TEXTIL

Dupa curatat coltar si igienizarea materialui textil,acesta are nevoie de aproximativ 1h pentru a se usca in totalitate.

CURATAT COLTAR PIELE

Produsele noastre sunt profesionale si specifice coltarelor din piele,pentru a prelungi aspectul initial al materialului.